WKO SHINKYOKUSHINKAI Oleksandr Korol Branch in Ukraine

25-РІЧЧЯ ЛОФКК

В п’ятницю, 22.12.2017, та суботу, 23.12.2017, наша федерація провела суддівський семінар у розділі “куміте” під керівництвом президента НФККУ шихана Гончаренка Олександра. Семінар складався з трьох частин: теоретичної, практичної та письмового іспиту. На семінарі прийняли участь тренери нашої федерації та представники сенсея Галімського Володимира, м.Кропивницький.

В неділю, 24.12.2017, в СК “Галичина” відбулися змагання на Кубок України серед дорослих, Чемпіонат України серед ветеранів та всеукраїнський турнір серед юнаків та юніорів у розділі “куміте”, організаторами яких була наша обласна федерація. Ці змагання ми провели з нагоди 25-річчя нашої Львівської обласної федерації кіокушинкай карате. У зв’язку з ювілеєм ми постаралися зробити ці змагання на найвищому організаційному рівні. І це нам вдалося завдяки всій команді ЛОФКК, а також людям, які долучилися до закупівлі прекрасних кубків, медалей та солодких призів: пан Олександр Саєнко, пан Олександр Герасименко, пані Оксана Лазарєва, фірма “Ярич”. А для переможців серед дорослих та ветеранів фірма “BSW” вручила сертифікати на їхню продукцію на суму 1000 грн для кожного. Дякуємо всім командам, які прибули на наші змагання і підтримали нашу федерацію. Загальна кількість учасників склала понад 200 спортсменів.

В понеділок, 25.12.2017, ми провели святковий вечір з нагоди 25-річчя ЛОФКК. Вечір відбувся в приміщенні Терміналу А, за що величезна подяка нашому генеральному спонсору – туристичній компанії “АККОРД-ТУР”, в особі директорів Оксани Андрющенко та Сергія Ткача, які зробили нам справжнє свято, справжній ювілей! Ми вперше організовували подібний вечір і тому хвилювались, щоб все пройшло на високому рівні. Символічно розбили дошку з цифрою 25, виконали всі разом дружно 25 цукі, нагородили невеличкими призами наших гостей, смакували смачними стравами від чудових поварів Терміналу А і т.п. Гостями нашого вечора стали мої перші учні, з яких саме і почалася історія ЛОФКК – Бочан Михайло, Вербицька Анна, Волченков Максим. А також гості, які на певних етапах долучалися до розвитку ЛОФКК – начальник обласного управління фізичної культури та спорту Майборода Юрій Анатолійович, начальник міського управління спорту Нікулін Антон, почесний президент ЛОФКК Настасяк Олег, власники фірми “BSW” пан Григорій та пані Іра Бішко, президент Волинської обласної федерації Москвич Віктор, президент Івано-Франківської обласної федерації Яремчук Віктор, президент Тернопільської обласної федерації Красота Юрій та президент Національної федерації кіокушинкай карате України шихан Гончаренко Олександр. Професор НУ “Львівська політехніка” пан Гавриш Василь (який тренується в нашій федерації) заанонсував відкриття оновленого сайту ЛОФКК, керівником проекту якого він і виступив. Це стало для нас справжнім подарунком до ювілею. Багато запрошених гостей, нажаль, через різноманітні причини не змогли відвідати наш святковий вечір. Всі наші тренери ЛОФКК прийшли на вечір зі своїми чарівними дружинами та нареченими, що набагато прикрасило наш ювілей. На вечорі ми згадували події з далекого минулого і будували плани на майбутнє.

Дякуємо всій нашій дружній команді ЛОФКК за незабутні моменти нашої історії! Будуємо історію ЛОФКК і надалі! Разом ми СИЛА! ОСУ!

ФОТО

x

x
Зворотній зв'язок
Зворотній зв'язок