WKO SHINKYOKUSHINKAI Oleksandr Korol Branch in Ukraine

CARPATHIA CUP

В суботу, 27 січня 2018 року відбувся міжнародний турнір з кіокушинкай карате “Carpathia Cup” в польському місті Жешув, На якому взяли участь понад 600 учасників з 12 команд. Команда Львівської обласної федерації кіокушинкай карате посіла ПЕРШЕ КОМАНДНЕ МІСЦЕ!

Вітаємо всіх тренерів, спортсменів та групу підтримки батьків з чудовим результатом! Тренери, які представляли нашу команду на цих змаганнях: сенсеї Крюков Віталій, Бачурін Олександр, Король Олег, семпаї Бабич Тарас, Кирилів Ярослав, Єрьомін Ігор, Коваль Андрій та Дяків Василь. Всім вам велика подяка за вашу працю!

Нашу обласну федерацію в розділі «куміте» серед дорослих представляв Крюков Юрій, який подолав трьох значно старших за себе суперників з Польщі, завершивши усі поєдинки оцінками «іппон» та «вазаарі». В результаті Юрій вперше для себе здобув чемпіонство серед дорослих чоловіків на змаганнях міжнародного рівня.

Мазурик Роман виступав в категорії 2004-2005 р.н. до 45кг. Ця категорія була найбільш масовою на цих змаганнях – понад 40 учасників. Роман є дійсним чемпіоном України та володарем кубку Світу – 2017 (Будапешт, Угорщина), тому завданням для нього на ці змагання було потрапити хоча би у призові місця. У Романа було 5 поєдинків. Перших 3 поєдинки він провів впевнено та здобув перемоги за оцінками «вазаарі» та «іппон». У пів фіналі зустрівся з титулованим спортсменом теж з України, м. Хмельницький, якого переміг за рішенням суддів у другому раунді. Фінальний двобій з суперником з Австрії видався дуже напруженим. Роман, підібравши правильну тактику поєдинку, по активності у другому раунді здобув перемогу та титул чемпіона цього турніру.

Отже, результати нашої команди наступні:

1-ше місце посіли – Мазурик Роман, Маланчук Жанна, Бондар Віталій, Крюков Юрій;

2-ге місце – Бакус Маркіян, Андрущак Юліана, Хомяк Дмитро, Ганець Тарас;

3-тє місце – Константинов Олександр, Бусонкін Нікіта, Лозбень Анна, Шпак Іван, Петрів Віталій, Краєвський Артем, Крюкова Соломія, Онисько Катерина, Петухов Данило, Гресько Владислав, Холявка Роман.

Дякуємо всім спортсменам, які представляли нашу федерацію на цих змаганнях! ОСУ!

ФОТО

x

x
Зворотній зв'язок
Зворотній зв'язок