WKO SHINKYOKUSHINKAI Oleksandr Korol Branch in Ukraine

DIAMOND CUP 2018

24 лютого 2018 р в бельгійському Антверпені відбувся міжнародний турнір з кіокушинкай карате (ShinKyokushinkai) серед кадетів, дорослих і ветеранів в розділі “куміте” і “ката” – “Diamond Cup 2018”. В цьому році, в турнірі взяли участь приблизно 250 спортсменів з 25 країн, серед яких Казахстан, Росія, Японія. Україну на цьому турнірі представляли лише два спортсмени, вихованці Львівської обласної федерації кіокушинкай карате – Король Олег і Король Ярина. Олег Король:

“Нашим завданням було набратися досвіду на турнірах європейського рівня. Ярина в першому колі, на жаль, поступилася спортсменці з Швейцарії, яка виконувала ката іншої версії. До сих пір мені не зрозуміло, як судді оцінювали виконання ката, з урахуванням того, що турнір був відкритий для всіх версій кіокушин карате. Мені вдалося пройти у фінал, де я поступився спортсмену з Румунії, і в результаті посів 2-ге місце. Перед фіналом, я зустрівся з британцем, французом, румуном і шведом”. 

Перший турнір “Diamond Cup” було проведено в 2004 році. За підсумками турніру, кожен переможець в кожній ваговій категорії, отримує справжній діамант і сертифікат від спонсора турніру “Antwerp Diamond factory”.

ФОТО

x

x
Зворотній зв'язок
Зворотній зв'язок