WKO SHINKYOKUSHINKAI Oleksandr Korol Branch in Ukraine

EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2021

Закінчився Чемпіонат Європи з кіокушинкай карате серед дорослих у розділах “ката” і “куміте, який проходив два дні 26-27 червня у м.Тбілісі (Грузія).
Наша національна збірна цього разу була НЕЙМОВІРНА!
Неймовірний виступ, неймовірний результат, неймовірна підтримка кожного спортсмена, неймовірна дружня атмосфера в середині команди і, як результат – 3-тє КОМАНДНЕ МІСЦЕ ! Це вперше в історії дорослого кіокушинкай карате України!
Варто згадати весь шлях до цього результату.
Спочатку був відбірковий Чемпіонат України в Києві, потім підготовка збірників у своїх доджо зі своїми особистими тренерами. Потім навчально-тренувальні збори, які проводили старший тренер у розділі “куміте” Прядка Володимир та старший тренер у розділі “ката” Шимків Іван, яким вдалося створити в середині команди чудову дружню атмосферу, згуртувати, об’єднати, підкоригувати.
Потім була прес-конференція в Києві, де ми представляли кожного спортсмена, що теж було вперше в історії, на якій я висловив впевненість, що цього разу наш виступ буде крутий і найкращий (як виявилося мої слова стали пророчими). На прес-конференції ми підписали угоду з фірмою “GERA”, яка вдягнула нашу збірну в оригінальну, національну форму.
Потім були безпосередньо змагання, де наші хлопці і дівчата продемонстрували неймовірну волю до перемоги, бойовий український дух, чудову техніку і силу волі!
Кожен спортсмен, без винятку, боровся самовіддано з великою жагою до перемоги, викладаючись на всі 100%!
Тож, ДЯКУЄМО вам, дорогі хлопці і дівчата, за те, що ви зробили!
Чемпіони Європи – командні ката – КОРОЛЬ, Олег, КОРОЛЬ Ярина, КОВАЛЬ Андрій;
куміте – ВЕРЕСНЯК Альона.
Срібні призери – ІНОЗЕМЦЕВ Костянтин;
Бронзові призери – ката, чоловіки – КОРОЛЬ Олег, куміте – ОСОКІНА Анастасія, ГАВРИЛЕЦЬ Тарас, ЛЕМІШКО Богдан, СЕРГІЄНКО Ілля, КОТЛЯРЕВСЬКИЙ Ігор.
Дякую вашим ТРЕНЕРАМ, за те, що вас чудово підготували, дякую вашим БАТЬКАМ, за те, що вас виховали!
Ось така була цього разу наша національна збірна – КРУТА, ДРУЖНЯ, НЕЙМОВІРНА!
ОСУ!

ФОТО

x

x
Зворотній зв'язок
Зворотній зв'язок